back to top

Danas se igra fudbal širom Europe

Drugi upravo čitaju

Danas se igra fudbal širom Europe

K”LAUTERN – B. GLADBACH, 20.45 (Fudbal, Kup Njemačke) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

danas se igra fudbal širom europe
Danas se igra fudbal širom Europe

Borusija je igrala dobro u posljednjim pripremnim utakmicama koje je odigrala u julu, dobila je sva tri, ali nije bila previše ubjedljiva. Međutim, Borusija je u pripremama dobila Bajern sa 2:0, što dovoljno govori da će Kajzerslautern imati težak posao. Menhengladbah je dobio tri od posljednja četiri obračuna protiv ovog protivnika.

VICTORIA KOLN – HOFFENHEIM, 18.30 (Fudbal, Kup Njemačke) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

danas se igra fudbal širom europe
Danas se igra fudbal širom Europe

Hofenhajm je odigrao promjenljivo na pripremnim mečevima, doživio je poraz od Hajdenhajma, igrao je neriješeno s Grojterom i savladao Rems.

CS UNIVERSITATEA – VOLUNTARI, 20.30 (Fudbal, Rumunija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U prva tri kola nisu baš ova dva kluba blistala. Voluntari je zabilježio prvo dva poraza, pa onda upisao trijumf, dok je Krajova prvo slavila pa povezala dva poraza. U posljednjem međusobnom sudaru bilo je neriješeno, a Krajova je prije toga vezala čak sedam pobjeda.

SOCHI – URAL, 18.00 (Fudbal, Rusija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Soči je bolje krenuo sezonu od Urala. Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija do sada je zabilježio poraz i pobjedu, dok je Ural zabilježio poraz i remi na drugoj utakmici. Zanimljivo je da su domaće ekipe dobile tri od posljednje četiri utakmice ovih timova, a jednom je bilo neriješeno.

NORDSJAELLAND – ODENSE, 19.00 (Fudbal, Danska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Za sada i jedni i drugi igraju vrlo promjenljivo, da ne može promjenljivije. Nordsjiland je zabilježio poraz, pa remi pa pobjedu, a Odense obrnuto. Odense je inače u posljednje vrijeme uspješniji, dobio je dva od posljednja tri meča. Nordsjiland je posljednji put savladao današnjeg protivnika prije dvije godine. U dva od posljednja tri meča bilo je 0-2.

Možda te zanima