Čeka se novi ples Azura, Finska želi senzaciju

Čeka se novi ples Azura, Finska želi senzaciju

FINSKA – RUSIJA, 15.00 (Fudbal, Evropsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

čeka se novi ples azura, finska želi senzaciju
Čeka se novi ples Azura, Finska želi senzaciju

Finci iz prvog kola vuku minimalnu pobjedu nad Danskom, a novom bi zakoračili u osminu finala, što bi bila prava senzacija, dok Baćuške za nauk imaju poraz od 3:0 koji im je nanijela Belgija. Lukaku je po njih bio koban, a moglo bi se reći i da su ih Belgijanci rutinski matirali. Pred Rusima je moguće iskupljenje, što i tradicija para iz davnih dana nalaže. Ko se sjeća, na ovaj par od 2012. godine nije dolazilo ništa ispod 3+ tipa.

TURSKA – VELS, 18.00 (Fudbal, Evropsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

čeka se novi ples azura, finska želi senzaciju

Očekivao se kiks Turaka protiv Azura, što je potvrđeno sa 0:3 za Manćinijev sastav. Protiv Velsa bi moglo lakše da im bude, mada se ova selekcija pokazala kao tvrd orah pred Švajcarcima. Remi je mnoge iznenadio, a Sajdžije su umalo uspjele da slave, što je izostalo zbog gola poništenog Mariju Gavranoviću 85. minutu. Ako je Vels iskoristio svoj bonus što se sreće tiče, Turci bi mogli da profitiraju.

ITALIJA – ŠVAJCARSKA, 21.00 (Fudbal, Evropsko prvenstvo) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Švajcarci su napravili mali kiks protiv Velsa (1:1), i sada nemaju mnogo prostora za kalkulacije. I pored toga riječ je o timu koji je kadar da se suprotstavi najboljima, pa i ovakvoj Italiji. Uostalom, Švajcarci imaju samo jedan poraz u prethodnih 10 susreta. Na posljednjih pet susreta ova dva tima četiri puta je bilo neriješeno. I isto toliko puta je došlo 0-2 gola. Manćini će sigurno insistirati na kecu.

BODO – STROMSGODSET, 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bodo kod kuće igra na keca, za održanje liderskog statusa, dok Stermsgodset ima težak zadatak na strani iz više razloga. Najvažniji se odnosi na oscilacije igara u posljednje vrijeme, a sekundarni je svakako tradicija. Bodo Glimt ih redovno preslušava, a 3+ tip gotovo je neizostavan dekor para.

MOLDE – SAPSBORG 08, 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Molde je imao manjih poteškoća u posljednje vrijeme, što se najviše odrazilo na utakmici s Valerengom. Međutim, shvatimo li ovo kao prolaznu slabost, Saropsborg se može smatrati ugroženim pred realno boljim timom. Molde im se prošli put osvetio za poraz iz augusta prošle godine, pa ih je u decembru potukao sa 5:0. Vjerujemo da će se Sarpsborg sada adekvatnije braniti od sramote.

VOLERENGA – ODD GRENLAND, 20.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Od Grenland je pokazao dosta nesavršenosti u prvih pet kola, pa je logično da domaći vjeruju u pobjedu. Posljednji put su ih dobili u novembru prošle godine, a interesantno je da je na ovom paru redovna pojava da tim u svojstvu domaćina bolje prolazi. Red je na Volerengu da se iskupi za poraz nad Vikingom u prošlom kolu. Inače, ovaj tim jako je naklonjen visokim ishodima, što se ne može reći za Od Grenland na koji je na posljednja četiri susreta posao završavala isključivo 0-2 igra.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima