Korner kladionicaBokseri "Zlatnog Ljiljana": Mozzart ohrabruje dobre priče

Bokseri “Zlatnog Ljiljana”: Mozzart ohrabruje dobre priče

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja, a posebnu pažnju posvećuju uključivanju žena u svoje programe

Fudbalski, košarkaški, odbojkaški tereni, bazeni, strunjače, ali i – ring! Mozzart nastavlja da pruža kontinuiranu podršku mnogim sportskim kolektivima, a ona je od neprocjenjivog značaja za veliki broj klubova. Ova društveno-odgovorna kompanija najglasnije navija za timove koji veliku pažnju posvećuju radu sa mladima, kao što je bokserski klub “Zlatni ljiljani”!

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja. Izuzetno su posvećeni i stavljaju akcenat na okupljanje mladih, promociju zdravog života i sportskog duha, a posebnu pažnju daju uključivanju žena u svoje programe.

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

 –Izuzetno nam je važna podrška Mozzarta jer su oni u svom radu pokazali kako se mogu i trebaju ponašati društveno-odgovorne kompanije. Oni pomiču granice, ohrabruju dobre priče i posebno pomažu razvoj sporta– poručio je Adnan Pašić, trener u klubu “Zlatni ljiljani”.

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

Pandemija je donijela izazove u treninzima, razvoju sporta, a posebno u osiguranju održivosti rada. Zato je više nego ikad bila potrebna podrška ovakvim programima.

Kroz niz naših akcija imali smo priliku da posjetimo veliki broj klubova i vidimo da se mnogi suočavaju sa problemima, ne samo finansijskim, nego i organizacionim. Zato se trudimo da pomognemo što većem broju kolektiva, a niz donacija nastavili smo u Sarajevu. BK “Zlatni ljiljani” je pokazao da se uspješno bori sa svim izazovima, a uvjereni smo da će im naša podrška dati dodatni elan za postizanje još boljih rezultata– naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova u kompaniji Mozzart.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO DANAS