Bokseri “Zlatnog Ljiljana”: Mozzart ohrabruje dobre priče

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja, a posebnu pažnju posvećuju uključivanju žena u svoje programe

Fudbalski, košarkaški, odbojkaški tereni, bazeni, strunjače, ali i – ring! Mozzart nastavlja da pruža kontinuiranu podršku mnogim sportskim kolektivima, a ona je od neprocjenjivog značaja za veliki broj klubova. Ova društveno-odgovorna kompanija najglasnije navija za timove koji veliku pažnju posvećuju radu sa mladima, kao što je bokserski klub “Zlatni ljiljani”!

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja. Izuzetno su posvećeni i stavljaju akcenat na okupljanje mladih, promociju zdravog života i sportskog duha, a posebnu pažnju daju uključivanju žena u svoje programe.

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

 –Izuzetno nam je važna podrška Mozzarta jer su oni u svom radu pokazali kako se mogu i trebaju ponašati društveno-odgovorne kompanije. Oni pomiču granice, ohrabruju dobre priče i posebno pomažu razvoj sporta– poručio je Adnan Pašić, trener u klubu “Zlatni ljiljani”.

bokseri "zlatnog ljiljana": mozzart ohrabruje dobre priče

Pandemija je donijela izazove u treninzima, razvoju sporta, a posebno u osiguranju održivosti rada. Zato je više nego ikad bila potrebna podrška ovakvim programima.

Kroz niz naših akcija imali smo priliku da posjetimo veliki broj klubova i vidimo da se mnogi suočavaju sa problemima, ne samo finansijskim, nego i organizacionim. Zato se trudimo da pomognemo što većem broju kolektiva, a niz donacija nastavili smo u Sarajevu. BK “Zlatni ljiljani” je pokazao da se uspješno bori sa svim izazovima, a uvjereni smo da će im naša podrška dati dodatni elan za postizanje još boljih rezultata– naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova u kompaniji Mozzart.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima