back to top

Pregršt zanimljivih duela u “ligama petice”

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

NOTT. FOREST – TOTTENHAM, 17.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Vratili su se Šumari u Premijer ligu poslije 23 godine i odlučili da ulože ogroman novac u pojačanja. Potpisali su preko 15 novih igrača, potrošili oko 200.000.000 eura i mogu biti zadovoljni sa četiri od mogućih devet bodova na startu sezone. Sa druge strane Tottenham je prikazao ozbiljne ambicije, ubjedljivo savladao Southampton (4:1), izvukao bod na Stamford Bridgeu (2:2) i dobio Wolverhampton kao domaćin (1:0). Jasan je favorit i na City groundu, ali je zbog silnih pojačanja Nott. Forest prilično nepredvidiv, pa će biti interesantno videti da li može da ugrozi i Pevce kod kuće.

PSG – MONACO, 20.45 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Zadao je trener PSG-a Christophe Galtier zadatak svojim pulenima da ostanu neporaženi ove sezone. Kako su počeli, djeluje da bi mogli da ga ispune. Poslie tri kola imaju maksimalan učinak i gol razliku 17:3 u Ligi 1. Monaco je sa druge strane ispao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u Francuskoj poslije pobjede nad Strasbourgom remizirao sa Renom. U minulom kolu neprijatno je iznenadio i pretrpio težak poraz kod kuće od Lansa (1:4). Sve ukazuje na pobjedu Svetaca, ali i golijadu na Parku prinčeva, jer su Kneževi primili makar po gol na svakom od zvaničnih duela koje su odigrali ove sezone.

WERDER BREMEN – EINTR. FRANKFURT, 17.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Vratio se Werder u Bundesligu i novu sezonu počeo veoma dobro. Još ne zna za poraz, a u prethodnom kolu je savladao i Borusiju na Westfalenu poslije nevjerovatnog preokreta u posljednjim minutima. Eintraht je sa druge strane u problemima odkako je klub napustio Filip Kostić. Od mogućih devet osvojio je samo dva boda na startu sezone. Poslednji duel ovih timova na Weseru pripao je domaćinu, ali je to bio i jedini poraz Frankfurta na posljednjih pet okršaja sa timom iz Bremena.

BARCELONA – VALLADOLID, 19.30 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Dobro se Barca namučila u prvom kolu sa Rayo Wallecanom i pred punim tribinama Kamp Noua osvojila samo bod. Iskupila se u drugoj rundi, pošto je kao gost deklasirala Real Sociedad sa 4:1. Valladolid ne bi smio da predstavlja problem za četu Chavija Henandeza, mada je poslije teškog poraza od Villareala (0:3), uspio da izvuče bod u Sevilli. Ipak, posljednji put je u duelima sa katalonskim gigantom ostao neporažen još 2014. godine (slavio 1:0), dok 14 godina ne zna za bodove na stadionu Barcelone.

Možda te zanima