back to top

Malo fudbala po Europi uz sudar titana u Portugalu

Drugi upravo čitaju

Malo fudbala po Europi uz sudar titana u Portugalu

ANDERLECHT – KORTRIJK, 18.45 (Fudbal, Kup Belgije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kup Belgije će vjerovatno donijeti promjene u sastavima. Anderlecht je tek na gostovanju Brižu prije četiri dana prekinuo seriju pobjeda. Zanimljivo, Anderlechtove utakmice postale su jako efikasne. Opet, Kortrajk je u svakom od posljednja tri ligaška meča tresao mreže protivnika tačno po dva puta. U protekloj deceniji ovi timovi su se baš često susretali, a Kortrajk je tek u posljednja tri susreta u Briselu imao dobar učinak. Od tada je neporažen.

PSV – GO AHEAD, 18.45 (Fudbal, Holandija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

malo fudbala po europi uz sudar titana u portugalu

Remi sa Herenvenom je prošlost za PSV, od tada su vezane tri pobjede u prvenstvu. Iglsi su prošla tri kola uspjeli da osvoje samo bod, a u Eindhovenu nikada nije pobjedio, pa ni osvojio bod. Izuzev njihovog posljednjeg susreta svi prethodni bili su jako efikasni.

PORTO – BENFICA, 21.45 (Fudbal, Kup Portugal) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Osmina finala kupa i odmah najveća utakmica portugalskog fudbala! Porto je nanizao tri, Benfica četiri recke, a zanimljivo je da večerašnji domaćin nije primio gol u svom nizu, dok je gost igrao prilično efikasne mečeve. Benfica skoro tri godine nije slavila na Dragau i u tom periodu zabilježen je samo jedan neriješen ishod.

BEŠIKTAŠ – GOZTEPE, 18.00 (Fudbal, Turska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

malo fudbala po europi uz sudar titana u portugalu

Bešiktaš je blizu potpunog raspada jer je u prethodnih sedam utakmica dobio samo jednu, uz dva remija. Goztepe je u nizu od dva poraza, a na gostovanju Bešiktašu nije slavio 20 godina. Treba istaći da njihovi susreti u Istanbulu obiluju golovima.

Možda te zanima