back to top

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Spartak Moskva 2,00, Genk 1,70

Drugi upravo čitaju

Nigdje nećete moći da nađete veće

Zahuktava se klupska sezona u Evropi. Većina nacionalnih prvenstava je krenula, ali se tek očekuju start Liga petica. Počela je Superliga Rusije i Župiler u Belgiji. Bukmejkeri Mozzarta su za danas izdvojili dvije promo kvote, dvojku na Spartak iz Moskve i kec na Genk koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

KRILA SOVJETOV – SPARTAK MOSKVA (PETAK, 18.00), DVOJKA 2,00

Moskovljani su loše startovali u novoj sezoni u Premijer ligi Rusije. Spartak je poražen od Rubina u Kazanju sa 1:0, a za vicešampiona ove zemlje slijedi novo gostovanje, povratniku u elitni rang Krila Sovjetovu. Tim iz Samare je na premijeri poklekao na svom terenu od Ahmata iz Groznog (1:2). Najpopularniji ruski klub je ovog ljeta dobio novog trenera. Umjesto Domenika Tedeska na klupu je sjeo Portugalac Rui Vitorija. Očekuje se da prorade napadači Spartaka, Šveđanin Džordan Larson i ruski reprezentativac Aleksander Sobolev. Zbog povrede kod gostiju neće igrati Holanđanin Kvinsi Promes. Tradicija je uz Moskovljane koji su dobili današnjeg rivala na pet posljednjih utakmica, prethodni put prije dvije godine u Premijer ligi Rusije sa 2:0.

GENK – OSTENDE, 20.45 (PETAK, 20.45), KEC 1,70

Vicešampion Belgije je prošle nedjelje odigrao neriješeno 1:1 u Liježu protiv Standarda na premijeri novog šampionata, a prilka za prvi trijumf je gostovanje Ostendea. Fudbaleri Genka u mislima će imati start u kvalifikacijama za Ligu šampiona i dolazak urkajinskog Šahtjora u utorak u prvom meču treće runde. Gosti su prošle nedjelje na svom terenu razbijeni od Šarlroe (0:3). U proteklom prvenstvu Župiler ligi Ostende je bio uspješniji od Genka. Na svom terenu je dobio sa 3:1, a na terenu popularnih Štrumfova je bilo 2:2. Ovi timovi igraju efikasne utakmice. Na četiri prethodna duela dolazio je tip 4+. Vicešampion je dobio dva od tri prethodna meča na svom terenu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Možda te zanima