U fokusu Inter i Liverpool, u Primeri igra Atletiko Madrid

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

INTER – LIVERPUL, 21.00, (Fudbal, Liga šampiona), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Oni zbirno imaju devet titula prvaka Evrope, s tim što Redsi u klupskim vitrinama čuvaju duplo više pehara od Nerazura. Liverpul je za vikend pobedom protiv Barnlija minimalnim rezultatom održao korak za liderom Mančester Sitijem. Sa druge strane, Inter je u derbiju na jugu Italije odigrao samo 1:1 sa Napolijem i dozolio Milanu da preuzme čelo tabele. Nepobitno, Liverpul je kvalitetom daleko ispred Napolitanaca.

SALCBURG – BAJERN, 21.00, (Fudbal, Liga šampiona), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bajern na noge Salcburgu ide s jasnim ambicijama da ostvari rezultat koji mu omogućava da čeka revanš s pristojnom zalihom u smislu postignutih golova. Mogu oni i bez Nojera da navale na tim kome je iz stroja izbačeno šest igrača, mada za Bavarce s moralne strane nije dobro to što sup red ovaj meč od Bohuma poraženi sa 4:2.

ATL. MADRID – LEVANTE, 19.00, (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ima Atletiko problema u poslednje vreme. Tim je izbačen od Sosijedada u Kupu kralja, ali pred Levanteom nema ustručavanja. Nema ni razloga za to, jer pred strogim fenjerašem, tri boda kod kuće se podrazumevaju. Inače, poslednji meč para okončan je sa 2:2, tako da Madriđani moraju atakuju na osvetu meča koji je Levante spasao u 90. minutu.

Možda te zanima