Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi

-

„Svaka pomoć i podrška mnogo nam znače kako bi naš sin što prije ozdravio“, kaže Saša Ikić, otac Mihaela Ikića

Dvogodišnji Mihael Ikić od rođenja vodi bitku za zdravlje. Ovom hrabrom dječaku dijagnostifikovana je bolest hidrocefalus koja mu je uništila veći dio moždane mase i narušila vitalne centre u mozgu. Iako je do sada imao dvije operacije, trajno je oslijepio na jedno oko. Na drugo oko ne vidi, ali postoji mogućnost operacije, kojom bi povratio vid. Zbog toga je pokrenuta humanitarna akcija kojoj se priključila i kompanija Mozzart, a to mogu da učine i svi humani ljudi.

-Želim da se zahvalim na donaciji kompaniji Mozzart. Ova pomoć nam je značajna u borbi za zdravlje našeg Mihaela. Takođe, hvala svim humanim ljudima koji su nam do sada pomogli i onim koji će tek da se uključe u našu akciju. Svaka pomoć i podrška mnogo nam znače kako bi naš sin što prije ozdravio- kaže Saša Ikić, otac Mihaela Ikića.

Mihael je odnedavno počeo da ima epileptične napade zbog kojih prima posebnu terapiju. Uskoro sa roditeljima putuje u Novi Sad gdje bi trebalo da ima lasersku intervenciju na oku za koju je novac već prikupljen.

Međutim, brojni neurološki problemi, koje mališan ima, uslovili su potrebu za stalnim fizikalnim i banjskim tretmanima u Banjaluci, a te troškove roditelji nisu u mogućnosti da snose samiZbog toga se nadaju da će im humani ljudi, uplatom donacija, pomoći da njihov sin što prije ozdravi.

Za prikupljanje sredstava za liječenje Mihaela otvoren je žiro račun 552-03018860554-38 u Addiko banci na ime njegove majke: Lidija Dimovska Ikić, Drijen 43, Derventa.

Za uplate iz inostranstva IBAN: BA395520301961427154, SWIFT: HAABBA2B.

Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi
Tarik Džihanhttp://korner.ba/
Ja sam Tarik Džihan veliki sam ljubitelj fudbala i sporta generalno. Kroz svoje tekstove pokusavam da prikažem fudbal iz drugacijeg ugla nego što se obično o njemu piše
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi
Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi

Brzi meni

Lista strijelaca

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Pomozimo malom Mihaelu da ozdravi