Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend

Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend

LENS – ANGERS, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend
Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend

Toliko su blizu na tabeli Lige 1, da nas ništa ne bi čudilo. Dvojka je skuplja, a Anže koji je na posljednjih šest utakmica u gostima, čak pet puta ovjeravao X ishod, kao i GG tip, dok je samo od PSG-a poražen. To su činjenice, kao i neriješen ishod na posljednjem meču para koji se u februaru završio sa 2:2.

STUTTGART – MAINZ, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stuttgart je u krizi! Dva remija, pa tri poraza tima na proteklih pet utakmica, razlog su da Mainz napadne s pozicije gostujućeg sastava koji nije gubio na posljednje četiri utakmice. Možda je ovo njihova šansa da se osvete Stuttgartu za poraze na posljednja dva meča para.

WBA – NOTT. FOREST, 21.00 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend

WBA sve više i ozbiljnije ugrožava treće mjesto na tabeli Championshipa. Notingem je tek na 13. poziciji, ali je neporažen na proteklih pet utakmica. Za to vrijeme čak četiri puta je remizirao, pa se čini da WBA nema lak zadatak. Nije ga imao ni u februaru 2020. godine, kada je posljednji meč para završen sa 2:2.

AARHUS – SILKEBORG, 19.00 (Fudbal, Danska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Silkeborg je šesti, a Aarhus sedmi na tabeli Danske 1. Bitno je reći da su domaći čak četiri puta remizirali na proteklih pet utakmica. Posljednji put u septembru mjesecu dobili su Silkeborg u gostima sa 0:2, što je prekinulo GG3+ tradiciju para.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima