back to top

Najbolje kvote u Mozzartu: Villareal čeka Staru damu, Chealsea sa Lillom

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

ČELSI – LIL, 21.00, (Fudbal, Liga šampiona), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ko je i šta Čelsi u poslednje vreme, vidi se po Svetskom klupskom prvenstvu, ali i sve boljim igrama u premijerligaškom okruženju. Li je imao u poslednje vreme težak problem sa PSŽ-om, od koga je primio pet golova u Ligi 1, što Tuhelu otvara širom vrata da drsko napadne. Teško ovde Francuzi mogu da prirede iznenađenje.

VILJAREAL – JUVENTUS, 21.00, (Fudbal, Liga šampiona), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Žuta podmornica evropsku premijeru u 2022. godini dočekuje u vrlo dobroj formi, uz učinak od tri pobede u prethodna četiri meča, dok je jedine bodove prosula u remiju (0:0) sa Real Madridom. Stara dama ne može da se pohvali fenomenalnim rezultatima u prethodnim nedeljama s obzirom na to da je posle uspeha u Kupu Italije protiv Sasuola (2:1) koji je režirao Dušan Vlahović golom u završnici utakmice

MIDLSBRO – VBA, 20.45, (Fudbal, Engleska 2), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Egal po snazi sastava na stadionu Midlsbroa! To je suština najave utakmice timova koji su u novembru remizirali sa 1:1. Međutim, negativniju ocenu dobija VBA, jer samo bod iz prethodnih pet kola Čempionšipa apsolutno ukazuje na debalans igre i pad morala. Treba videti može li to Midlsbro nekako da iskoristi.

Možda te zanima