Mozzart u Nevesinju nastavio akciju podjele vitaminskih paketa

Direktor bolnice, Velibor Milivojević: Kada se borite i dajete sve od sebe svaki dan, ovakav gest i pažnja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Više od godinu dana traje mukotrpna borba sa korona virusom, a nijednog trenutka nije prestala Mozzartova podrška našem zdravstvenom sistemu. Finansijske injekcije, donacije opreme, ali i paketi voća stigli su u mnoge bolnice širom zemlje, a akcija podjele vitaminskih paketa nastavljena je u zdravstvenoj ustanovi u Nevesinju.

Ova bolnica je tokom prošle i ove godine zbrinula 680 pacijenata, među kojima su i oni iz Bileće, Gacka, Ljubinja… Medicinsko i nemedicinsko osoblje i dalje ulaže velike napore da pomogne u stabilizaciji epidemiološke situacije u ovom kraju.

mozzart u nevesinju nastavio akciju podjele vitaminskih paketa
Mozzart u Nevesinju nastavio akciju podjele vitaminskih paketa

-Svi oni su ostavljali svoju djecu kod kuće, izlagali se virusu da bi dolazili i pomagali drugima. Bilo je veoma važno da osjete da u toj borbi nisu sami. Zahvalni smo na pomoći Ministarstvu zdravlja, Fondu zdravstvenog osiguranja, međunarodnoj zajednici, ali i donatorima kao što je Mozzart. Ova kompanija je dala sjajan primer jer nije zaboravila jednu od najmanjih bolnica. U ovim teškim vremenima, kada se mijenjaju sistemi vrijednosti, važno je da naučimo djecu šta znači požrtvovanost, da dijelite ono što imate. Kada se borite i dajete sve od sebe svaki dan, ovakav gest i pažnja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – istakao je direktor Opšte bolnice u Nevesinju, Velibor Milivojević.

mozzart u nevesinju nastavio akciju podjele vitaminskih paketa
Mozzart u Nevesinju nastavio akciju podjele vitaminskih paketa

Kompletno osoblje uspješno je savladalo sve izazove, čak i građevinske promjene unutar objekta, kako bi ispoštovali sve epidemiološke mjere i obezbijedili najbolju moguću njegu pacijentima. Najprije su otvorili jedno kovid-odjeljenje, a onda su polovinu bolnice ustupili kovid pacijentima.

-Bolnica u Nevesinju je po kvadratima manja, ali je po uspjesima velika i dobro poznata. Zato smo našu veliku akciju podjele vitaminskih paketa nastavili baš u ovom gradu. Željeli smo da pružimo podršku sjajnim ljekarima, odnosno kompletnom osoblju, koje je izdržalo sve napore u vremenu pandemije – naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima