Korner kladionicaMozzart nastavlja da ulaže u razvoj rukometa u Republici Srpskoj

Mozzart nastavlja da ulaže u razvoj rukometa u Republici Srpskoj

Ova kompanija podržala je naše rukometne kampove na Jahorini, pomogla održavanje završnice Omladinske lige, a sada i naš program edukacije sudija i delegata, odnosno kontrolora, kaže predsednik Udruženja Boris Šatordžija

Dresovi za rukometne klubove, podrška mladim nadama, kao i kampovima na Jahorini… Kompanija Mozzart pruža kontinuiranu pomoć razvoju rukometa u Republici Srpskoj, a sada se donacijom opreme uključila i u program edukacije članova Udruženja sudija i delegata/kontrolora.

U novoj opremi svi članovi izgledali su kao jedan tim sa zajedničkim ciljem- da prošire svoja znanja i vještine iz oblasti rukometnih pravila. Iz ovog Udruženja poručuju da su zadovoljni nastavkom podrške koju dobijaju u okviru Rukometnog saveza Srpske.

mozzart nastavlja da ulaže u razvoj rukometa u republici srpskoj

Imali smo dobru saradnju sa Mozzartom u proteklom periodu. Podržali su naše rukometne kampove na Jahorini, pomogli su i održavanje završnice Omladinske rukometne lige RS donacijom medalja i pehara. Prezadovoljni smo tim kontinuitetom saradnje i zahvalni ovoj kompaniji na donacijama – kažepredsjednik Udruženja i predavač na seminaru, Boris Šatordžija.

Inače, Udruženje rukometih sudija i delegata/kontrolora Republike Srpske postoji tri decenije u okviru Rukometnog saveza Srpske. Trenutno broje 82 člana na tri nivoa- Premijer liga BIH, Prva liga RS i Druga liga RS. Svi su prisustvovali stručnoj edukaciji ovog vikenda tokom koje su imali priliku za kontrolu poznavanja rukometne igre, provjeru fizičke norme sudija i upoznavanje sa novim smernicama koje propisuje IHS/EHF za predstojeću sezonu.

Poseban akcenat ove godine bio je na trenutnoj kovid situaciji gdje su raspravljali o normama koje će biti propisane za predstojeću sezonu. Kada su u pitanju rukometna pravila, najviše su se bavili dešavanjima na Svjetskom i Evropskom prvenstvu, te Olimpijadi u Tokiju.

mozzart nastavlja da ulaže u razvoj rukometa u republici srpskoj

Ovo udruženje svoje aktivnosti finansira godišnjim članarinama, a svi članovi samostalno snose troškove kotizacije i smještaja tokom seminara. Zato im je dodatna podrška Mozzarta posebno značajna.

  Igra se regionalni i skandinavski fudbal

Smatramo da se ulaganje u znanje kroz dodatne edukacije uvijek isplati. Zbog toga smo sa zadovoljstvom podržali nastojanje članova ovog Udruženja da unaprijede svoje vještine, a time i nivo rukometnog suđenja kod nas- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA