back to top

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Anderleht 2,20, Midtjiland 2,40, Young Boys 1,40

Drugi upravo čitaju

Nigdje nećete moći da nađete veće

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para, dvojke na Anderleht i Midtjiland u šampionatima Belgije i Danske i kec na Jang Bojs u prvenstvu Švajcarske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

EUPEN – ANDERLEHT (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 2,20

Nastavlja se posrtanje belgijskog velikana. Anderleht je na startu nove sezone senzacionalno poražen od novajlije u elitnom rangu Sent Žiluaza sa 3:1. Trener tima iz Brisela Vensan Kompani imaće mnogo problema ove sezone kako da trofejni klub vrati na staze stare slave. Poslije kraha na premijeri, Anderleht čeka novo gostovanje, Eupenu koji je iznenadio šampiona Klub Briž na premijeri (2:2). Tim iz Brisela nije uspio da pobijedi današnjeg rivala u proteklom šampionatu Belgije. Na svom terenu je odigrao 1:1, dok je u gostima poražen sa 2:0. Na tri od četiri posljednje utakmice ovih timova dolazio je tip 0-2 gola.

VIBORG – MIDTJILAND (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 2,40

Danski vicešampion je protekle nedjelje izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona škotskog velikana Seltika. Midtjiland ima polovičan učinak poslije prva dva kola Superlige Danske. Poslije poraza od Odenzea na svom terenu (1:2), srušen je Olborg u gostima (1:0) prije sedam dana. Viborg se ove sezone vratio u elitni rang, a dobro je startovao u novom šampionatu ove skandinavske države. Poslije dva kola ima četiri boda na kontu. Posljednje dvije utakmice ovih timova završene su bez pogodaka, prethodni put prije četiri godine.

JANG BOJS – GRASHOPERS (SUBOTA, 20,30), KEC 1,40

Mladi momci iz Berna su se prošle sezone prošetali do nove krune u Švajcarskoj. Velikan iz Ciriha se poslije dvije godine tavoranje opet vratio u elitni rang, ali teško će u borbu za vrh. Jang Bojs je prethodne nedjelje uspio da se plasira u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana iz Bratislave, a na startu šampionata tim za koji igra nekadašnji reprezentativac Srbije, Miralem Sulejmani, dobio je Lucern u gostima sa 4:3. Skakavci su na premijeri poraženi od Bazela (0:2). Grashopers je loše igrao i prijateljske utakmice tokom ovog ljeta. Šest posljednjih mečeva protiv Skakavaca dobio je tim iz Berna, posljednji put prije dvije godine na svom terenu sa čak 6:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Možda te zanima