back to top

Može li Barca da nadmudri Bavarce? Tu su i ostale zagonetke Lige šampiona

Drugi upravo čitaju

Može li Barca da nadmudri Bavarce? Tu su i ostale zagonetke Lige šampiona

JUVENTUS – MALMO, 18.45 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

može li barca da nadmudri bavarce? tu su i ostale zagonetke lige šampiona

Stara dama se ganja sa Chelseaem oko prvog mjesta u grupi, pa nema namjeru da pregovara s Malmöom koji ima tek bod, zaslužen remijem protiv Zenita. Međutim, Juve će se ovdje iskupljivati i za poraz od Chelsea (4:0), pa od Alegrijeve postave očekujte agresiju protiv rivala koji je već tučen sa 0:3.

ZENIT – CHELSEA, 18.45 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Rusima je loše, jer Chelsea ne dolazi kod njih na noge da bi im ustupio makar šta. Tuchel je ljut poslije premijerligaškog poraza od West Hama (3:2), pa Zenit čeka težak posao na meču para koji je posljednji put dobio Chelsea s minimalcem. Biće ovo težak meč za tipovanje na golove, a što se tiče favorita, tu je sve potpuno jasno.

ATALANTA – VILLAREAL, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

može li barca da nadmudri bavarce? tu su i ostale zagonetke lige šampiona
Može li Barca da nadmudri Bavarce? Tu su i ostale zagonetke Lige šampiona

Direktna borba za drugo mjesto u F grupi i nokaut fazu Lige šampiona. Na papiru, u boljoj poziciji je Žuta podmornica kojoj je dovoljan i bod na gostovanju u Bergamu, ali ne bili joj u koži ako napadačka mašina Đan Pjera Gasperinija uđe u prepoznatljiv režim, rano načne rivala, a onda nastavi da melje. Boginji provincije “igra“ isključivo pobjeda i upravo bi taj psihološki momenat mogao da je navede da bude još gladnija golova, jer utakmicu startuje iz minusa.

BAYERN – BARCELONA, 21.00 (Fudbal, Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Gigant s Kamp Nou stadiona mora da pobjedi moćni Bayern u Minhenu kako bi zadržao drugu poziciju i plasman u osminu finala elitnog takmičenja. U suprotnom, dalje bi uz Bavarce išla Benfica, koja uoči posljednjeg kola ima dva boda manje od Barce, ali igra protiv otpisanog Dinamo Kijeva kod kuće. Nije ni u Xavijevom karakteru da ne ide na pobjedu, te se očekuje juriš od starta.

Možda te zanima