Još jedna svjetska zvijezda poslala Mozzartu dres – Ibrahimović za Gavrilovu pobjedu!

Drugi upravo čitaju

Kao i za dresove Kulibalija, Mertensa, Demea, Maksimovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Rebića, Roga, Vlahovića, početna cijena na Limundu više od 8.300 maraka

U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobjedu, Mozzart je na licitacije izveo tim sastavljen od svjetskih zvijezda, a 13. igrač velikog srca je – Zlatan Ibrahimović! Poslije Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza humanitarnih aukcija koje se organizuju u cilju prikupljanja sredstava za liječenje osmomjesečne bebe iz Kragujevca.

još jedna svjetska zvijezda poslala mozzartu dres – ibrahimović za gavrilovu pobjedu!
Još jedna svjetska zvijezda poslala Mozzartu dres – Ibrahimović za Gavrilovu pobjedu!

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno mu je još oko 1,4 miliona maraka za terapiju koja košta nevjerovatnih 4,87 miliona KM. Početna Mozzartova ponuda za Ibrin dres je 8.300 marka, a licitacija traje do 28. maja.

Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke donijele su 40.000 maraka u fond, a Mozzart je za još 11 dresova koje su za malog Gavrila poslali majstori velikog srca na Limundu iznio početne ponude od po 8.300 maraka. Članovi ovog idealnog tima koji igra na humanost su kvartet iz Napolija: Kalidu KulibaliDris MertensDijego DemeNikola Maksimović, zatim Dušan Vlahović, Luka ModrićEdin DžekoMiralem PjanićAnte RebićMarko Rog.

još jedna svjetska zvijezda poslala mozzartu dres – ibrahimović za gavrilovu pobjedu!
Još jedna svjetska zvijezda poslala Mozzartu dres – Ibrahimović za Gavrilovu pobjedu!

U saradnji sa organizacijom “Zajedno za život”, svi ovi potpisani dresovi postavljeni su na Limundo, u cilju da se što više ljudi, kompanija i organizacija uključi u ovu borbu – SMS-om 973 na 3030, uplatom na račun ili kupovinom vrijednih dresova na humanitarnim licitacijama.

Mozzart je prvo ujedinio Ronalda i Mesija, a sada i svjetske zvijezde Ibrahimovića, Kulibalija, Demea, Mertensa, Maksimovića, Vlahovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Rebića, Roga.

Dresovi Stare dame, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrijede daleko više od onih iz zvaničnih šopova, jer je u toku borba za nešto što nema cijenu – život jednog djeteta.

„Za Gavrila, od srca“, napisali su Modrić, Rebić, Pjanić, Rog, Maksimović, Kulibali

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima