Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove

-

Stevan Kovačević, Policijska uprava Banjaluka: Ovo je prvi put da imamo komplete profesionalne opreme za rekreaciju i takmičenja

Bez obzira na to da li se bave rekreativnim ili profesionalnim sportovima, Mozzart rado pomaže one koji šire sportski duh širom Srpske, kroz donacije i sponzorstva. U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“, ova kompanija je do sada opremom obradovala više od 60 kolektiva širom BIH. Među njima su i zaposleni u Policijskoj upravi Banjaluka, koji se tokom radnog vremena brinu za bezbijednost građana, a u slobodno vrijeme rekreativno i takmičarski igraju mali fudbal.

Ekipa veterana iz Sektora kriminalističke policije već pet godina okuplja se u sportskoj dvorani na treninzima, a za bodove se bore sa drugim ekipama iz Banjaluke i Srpske.

– Dobili smo dvije garniture dresova koje nam mnogo znače, hvala Mozzartu na tome. Do sada smo samostalno kupovali majice, a ovo je prvi put da imamo komplete profesionalnih dresova za rekreaciju i takmičenja – kaže Stevan Kovačević, šef Odsjeka za imovinske delikte u Sektoru kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka.

Ovaj sportski tim čine profesionalni radnici MUP-a Srpske. U Sektoru kriminalističke policije, koji broji oko 120 zaposlenih, njih 30 se bavi malim fudbalom. Dva puta godišnje sportsko umijeće odmjeravaju na takmičenjima u sklopu tradicionalne „Policijade“ u kojoj učestvuje više od 30 ekipa iz banjalučke regije, a jednom godišnje za bodove se bore sa ekipama širom Srpske.

Do sada su ostvarili zavidne uspjehe. Jednom su osvojili prvo, jednom treće mjesto, a konstantno su u prvih pet ekipa na ljestvici. Nadaju se da će u novim Mozzartovim dresovima nastaviti da nižu uspjehe.

Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove
Alem Sinanovićhttp://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove
Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove

Brzi Meni

Lista strijelaca

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove