Korner kladionicaIz policijskih uniformi u Mozzartove dresove

Iz policijskih uniformi u Mozzartove dresove

()

Stevan Kovačević, Policijska uprava Banjaluka: Ovo je prvi put da imamo komplete profesionalne opreme za rekreaciju i takmičenja

Bez obzira na to da li se bave rekreativnim ili profesionalnim sportovima, Mozzart rado pomaže one koji šire sportski duh širom Srpske, kroz donacije i sponzorstva. U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“, ova kompanija je do sada opremom obradovala više od 60 kolektiva širom BIH. Među njima su i zaposleni u Policijskoj upravi Banjaluka, koji se tokom radnog vremena brinu za bezbijednost građana, a u slobodno vrijeme rekreativno i takmičarski igraju mali fudbal.

Ekipa veterana iz Sektora kriminalističke policije već pet godina okuplja se u sportskoj dvorani na treninzima, a za bodove se bore sa drugim ekipama iz Banjaluke i Srpske.

– Dobili smo dvije garniture dresova koje nam mnogo znače, hvala Mozzartu na tome. Do sada smo samostalno kupovali majice, a ovo je prvi put da imamo komplete profesionalnih dresova za rekreaciju i takmičenja – kaže Stevan Kovačević, šef Odsjeka za imovinske delikte u Sektoru kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka.

Ovaj sportski tim čine profesionalni radnici MUP-a Srpske. U Sektoru kriminalističke policije, koji broji oko 120 zaposlenih, njih 30 se bavi malim fudbalom. Dva puta godišnje sportsko umijeće odmjeravaju na takmičenjima u sklopu tradicionalne „Policijade“ u kojoj učestvuje više od 30 ekipa iz banjalučke regije, a jednom godišnje za bodove se bore sa ekipama širom Srpske.

Do sada su ostvarili zavidne uspjehe. Jednom su osvojili prvo, jednom treće mjesto, a konstantno su u prvih pet ekipa na ljestvici. Nadaju se da će u novim Mozzartovim dresovima nastaviti da nižu uspjehe.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

- Advertisement -

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

pročitaj i ovo

Najnovije

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Pošalji vijest i zaradi

spot_img