back to top

Fudbala ima da se probere

Drugi upravo čitaju

Fudbala ima da se probere

CHIANGRAI UTD – GAMBA OSAKA, 18.00 (Fudbal, Azijska Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fudbala ima da se probere
Fudbala ima da se probere

U Grupi H je poslije dva kola sve otvoreno za tri ekipe. Domaćin je poslije startnog poraza u gostima uspeo minimalcem da dobije Tampines, dok je japanski sastav također slavio protiv istog rivala, samo kao gost. Ovo im je prvi susret, Tajlanđani su nanizali osam pobjeda kod kuće, dok je Dži dobio samo jedan od prethodnih pet mečeva na strani.

NAGOYA GE – RATCHABURI, 16.00 (Fudbal, Azijska Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nagoja je u prva tri kola izrešetala protivnike uz skor 8:0 i sada joj dolazi ekipa koja ima sva tri poraza uz sedam primljenih i nijedan postignut gol. Nagoja je u seriji od četiri pobjede u svim takmičenjima, uz skor 13:0! Isto tako Ratčaburi ima poraze, uz 1:9. Dos ad jedini susret ovih rivala završen je ubjedljivim trijumfom Nagoje (4:0).

JEONBUK – TAMPINES, 16.00 (Fudbal, Azijska Liga šampiona) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Jeonbuk bi trebalo da ima lak posao protiv Tampinesa koji je dosad pretrpio dva poraza. U solidnoj je formi poslije velike krize i dobio je dva od prethodna četiri meča i bez poraza je u tom periodu. Tampines je nanizao tri neuspjeha, a u proteklih pet utakmica na gostovanjima dobio je samo jedan. Ovo im je prvi duel.

MJONDALEN – ODD, 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fudbala ima da se probere
Fudbala ima da se probere

Od je popravio svoje igre i slavio u posljednja dva kola, dok je Mjonladen nastavio da posrće. Doduše, izgubio je samo jedan meč u minula četiri kola, ali je svaki put remizirao, dvaput s rezultatom 1:1. Mjonladen nikada dosad nije dobio Od kao gost, koji je van svoje kuće tek prije deset dana prekinuo seriju neuspjeha koja je trajala od oktobra prošle godine.

VOLERENGA – SARPSBORG, 20.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Oba tima igraju u promjenjivoj formi. Volerenga je slavila u posljednjem kolu, dok je prije toga u tri runde osvojila samo dva boda. Slična je priča sa Sarpsborgom, koji je doduše uzeo bod manje. Volerenga već pet godina nije dobila Sarpsborg kod kuće, a za to vrijeme izgubila je tri i remizirala dva meča.

Možda te zanima