Danas na repertoaru lige petice

Drugi upravo čitaju

Danas na repertoaru lige petice

ARSENAL – ASTON VILLA, 21.00 (Fudbal, Engleska) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

danas na repertoaru lige petice

Previše je oboreno kečeva na Arsenal protiv Kristal Palasa (2:2), da Artetine sposobnosti ne stavimo pod upitnik. Istina, na noge im dolazi dva puta uzastopno poražena Aston Vila, pa predikciju o domaćinu kao favoritu tretiramo kao umjerenu. Inače, Aston Vila je dobila posljednja tri meča para.

SAINT ETIENNE – ANGERS, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Anže je na visokoj petoj poziciji i definitivno ima silu koja može da priprijeti Sent Etjenu koji je na strogom fenjeru. Oni su do sada bez pobjede, s četiri boda zaslužena remi ishodima. Jedino će im od koristi biti činjenica da igraju od kuće, a utjehu mogu pronaći u sjećanju na martovski minimalac, s kojim su dobili Anže u gostima.

TORINO – GENOVA, 18.30 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

danas na repertoaru lige petice

Problemi u Torinu su evidentni nakon poraza od Juventusa i Napolija, ali naspram tih mečeva, sa Đenovom koja je na 18. mjestu tim ima pravo da napadne za osvajanje punog paketa bodova. Uostalom, Torino je manje ili više uspješniji na međusobnim okršajima, usprkos činjenice da je od posljednjih pet međusobnih mečeva, na X bio nasukan tri puta.

MAINZ – AUGSBURG, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Majnc je nakon remija sa Frajburgom vezao tri poraza. Protiv Augzburga koji je na 16. mjestu morat će da igra na pobjedu. Međutim, neće to biti lako, jer historija biljeleži pet uzastopnih poraza Majnca na međusobnom susretima. Radiće tu i kompleksi, pa očekujemo neizvjesnu, ratobornu utakmicu. Na tri od pet njihovih utakmica dolazilo je 3+.

OSASUNA – GRANADA, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Osasuna se bori sa Atletiko Madridom, Seviljom i Real Madridom za čeona mjesta u Primeri. Granada mora da brani 17. mjesto kako ne bi potonula među tri najtanja tima. Dakle, svako tu ima neki svoj motiv, mada Osasuna ima kontinuitet rezultata koji joj dozvoljava da se nametne kao favorit utakmice.

Možda te zanima