back to top

Bogata uvertira za vikend

Drugi upravo čitaju

Bogata uvertira za vikend

MAINZ – MONCHENGLADBACH, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

bogata uvertira za vikend

Nema bez razloga Mainz 16 bodova na tabeli Bundeslige! Znaju to i u Menhengladbahu koji je imao problema, ali je sada u usponu forme. Vjetar u leđa svakako im daje pobjeda nad Bayernom od famoznih 5:0 u Kupu Njemačke, ali ništa ne uzimajte zdravo za gotovo, jer Mainc nije ni malo naivan. Naime, večerašnji domaćin posljednji put je u februaru tukao Borussiu sa 1:2 u gostima.

SOUTHAMPTON – ASTON VILLA, 21.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sautempton ima 11, a Aston Vila 10 bodova na tabeli Premijer lige. Međutim, gosti su u lošem periodu. Vezano su poraženi čak četiri puta, na utakmicama na kojima nije dolazilo manje od GG3+. Sautempton za sobom ima tri meča bez poraza, i želju da se osveti Aston Vili za minimalan poraz još iz januara ove godine.

LENS – TROYES, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

bogata uvertira za vikend
Bogata uvertira za vikend

Sedmorica povrijeđenih igrača Troe, te 14. pozicija na tabeli Lige 1, jasan su signal za Lens da navali, budući da se sa Marseillom i Nicom ganja oko čeonih pozicija na tabeli kojom gospodari PSG. Inače, Lens je u okviru Lige 2, dobio posljednji meč para 2020. godine.

ATL. BILBAO – CADIZ, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bilbao je bez poraza na proteklih pet utakmica, dok Kadiz u istom periodu ima čak tri X ishoda, kojima je pridodao poraze od Alavesa i Espanyola. Neće biti lako gostima da se snađu, naročito ne ako se sjete kako ih je Bilbao posljednji put ponizio, kada je s njihovog terena odnio bodove s rezultatom 0:4. Ovdje će zbog toga tipovanje na golove biti veliki izazov.

EMPOLI – GENOVA, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bez Maksimovića i još petorice, Đenovi neće biti jednostavno u gostima. Istina, oni su vezali dva remija, ali treba imati u vidu da će Empoli igrati na krilima pobjede nad Sassuolom. Đenova je inače tradicionalno bolje prolazila na mečevima para. Posljednji put su se sreli još 2019. godine, kada je Empoli kao domaćin poražen sa 1:3.

Možda te zanima