back to top

Opasna utakmica u Segundi, sudar Borca i Želje

Drugi upravo čitaju

Opasna utakmica u Segundi, sudar Borca i Želje

GIRONA – ALMERIA, 21.00 (Fudbal, Španija 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

opasna utakmica u segundi, sudar borca i želje

Girona igra očajno ove sezone. Na prethodnih pet utakmica imaju samo jednu pobjedu uz jedan dat gol. Almerija je jedan od najvećih kandidata za ulazak u Primeru. Ekipa Srđana Babića i Umara Sadika je u mini seriji od dva trijumfa. Na tri od četiri posljednja međusobna meča ova dva tima došlo je 0-2 gola.

BORAC – ŽELJEZNIČAR, 18.00 (Fudbal, Bosna i Hercegovina) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

opasna utakmica u segundi, sudar borca i želje

Poslije teškog ljetnog perioda Borac iz Banjaluke se podigao. Aktuelni šampion Bosne derbi ovog kola dočekuje kao petoplasirana ekipa. Na posljednjih sedam mečeva Borac ima pet pobjeda i dva remija. Željezničar ima dva boda manja od današnjeg rivala. Vezali su gosti dvije pobjede.

CLINCENI – BOTOSANI, 19.30 (Fudbal, Rumunija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Klinčeni je praktično jednom nogom u drugoj ligi. Osvojili su samo dva boda u dosadašnjem dijelu sezone. Domaćin ima četiri uzastopna poraza. S druge strane Botošani je najprijatnije iznenađenje prvenstva. Imaju identičan broj bodova kao drugoplasirani FCSB. Računajući prvenstvo imaju dvije pobjede i dva remija u posljednja četiri meča.

MAGDEBURG – TURKUCU, 19.00 (Fudbal, Nemačka 3) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Magdeburg je sjajno počeo sezonu. I pored toga što je vezao dva poraza i dalje se nalazi na čelu tabele s bodom više u odnosu na berlinsku Viktoriju. Turkuguču igra jako promjenljivo. Na posljednjih pet susreta gosti imaju tri pobjede i dva poraza.

ESBJERG – HB KOGE, 19.00 (Fudbal, Danska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Duel timova iz donjeg dijela tabele. Esbjerg i Koge su u dosadašnjem dijelu sezone osvojili samo devet bodova. Ipak, Esbjerg je dobio dva prethodna meča kao domaćin. Na četiri od posljednjih pet susreta Esbjerga došlo je 2-3 gola.

Možda te zanima