back to top

Dolazi do raspleta u Segundi, baraži u Francuskoj i Njemačkoj

Drugi upravo čitaju

Dolazi do raspleta u Segundi raspleta u Segundi, baraži u Francuskoj i Njemačkoj

MJONDALEN – MOLDE, 15.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Molde je već napravio zaostatak u odnosu na Bodo Glint i Rozenborg. Gost je u prethodnoj rundi poražen od Valerenge, dok Mjondalen ima samo jedan trijumf u posljednja četiri susreta. Na posljednjih pet susreta domaćina došlo je 2-3 gola.

ROZENBORG – STABAEK, 18.00 (Fudbal, Norveška 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Rozenborg ima bod manje i utakmicu više u odnosu na Bodo Glint. Ne blista nekada redovni učesnik Lige šampiona, ali igra vrlo efikasne mečeve. Na prethodna četiri susreta Rozenborga došlo je gg i 3+. S druge strane na tri od četiri prethodna susreta Stabeka došlo je 0-2 gola.

OSNABRUCK – INGOLSTADT, 13.30 (Fudbal, baraž za popunu Njemačke 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ingolstadt ima veliku prednost iz prvog meča. Predstavnik regionalne lige je slavio sa 3:0, pa je Osnabriku potrebno veliko čudo kako bi i naredne sezone igrao u Cvajti. Posebno što gosti imaju tri pobjede u nizu. Na pet posljednjih susreta Osnabrika došlo je 3+.

GIJON – ALMERIA, 21.00 (Fudbal, Španija 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

dolazi do raspleta u segundi
Dolazi do raspleta u Segundi

Duel dva bivša napadača Partizana, Urođa Đurđevića i Umara Sadika. Domaćin ima imperativ pobjede. Samo tri boda uz kiks Rajo Valjekana garantuju Hihonu prolaz u plej-of. Almerija je rasterećena, mada bi u nekoj kombinaciji mogla da sklizne na šestu poziciju i dobije težeg rivala.

RAYO VALLECANO – LUGO, 21.00 (Fudbal, Španija 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Najvažnija utakmica u sezoni za klub iz predgrađa Madrida. Pobeda domaćinu garantuje plasman u plej-ofa. Rajo Valjekano ima stopostotan učinak u posljednja tri kola. Međutim, i Lugo će morati da zapne. Gosti imaju identičan broj bodova kao Logronjes, prvi tim u zoni ispadanja.

NANTES – TOULOUSE, 18.00 (Fudbal, Francuska – baraž popnunu Lige 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

dolazi do raspleta u segundi, baraži u francuskoj i njemačkoj

Iza Nanta je teška sezona. Ali Kanarinci su na dobrom putu da sačuvaju status u najjačem rangu. Slavili su u prvom meču sa 2:1 i sada im preostaje samo da održe prednost na domaćem terenu. Na sedam od osam posljednjih mečeva Tuluza došlo je 3+. Nant je u dobroj formi. Dobio je četiri od posljednjih pet utakmica.

Možda te zanima