Novo od Kornera: Majice za fudbalske sladokusce

Kažu Valentinovo. Dan zaljubljenih.  Romantika. Dan kad cvjećari zadovoljno trljaju ruke, padaju zaruke, a Balaševićevi stihovi se šapuću više nego uobičajeno. Ipak, nama je od svega romantičniji gol za...

Kažu Valentinovo. Dan zaljubljenih.  Romantika. Dan kad cvjećari zadovoljno trljaju ruke, padaju zaruke, a Balaševićevi stihovi se šapuću više nego uobičajeno.

Ipak, nama je od svega romantičniji gol za pobjedu, Zekin dribling, Piplicino vješanje za prečku ili činjenica da je dres “pravog” Ronalda završio u Goraždu.

Baš u vrijeme kada romantika preplavi svijet, Kornerovci su odlučili podići ljubav prema fudbalu na viši nivo.

Osim pikanterija za fudbalske sladokusce, naših priča i zanimljivosti, na Korneru od sada možete pronaći i orginalne fudbalske majice posebno dizajnirane za Kornerovce.

U našem shopu, za početak, možete pronaći pet različitih majica koje, osim za vas same, mogu biti idealan poklon za prijatelje, dečka ili djevojku koja ludi za fudbalom.

Majice su sljedeće:

IGRAM ZA RAJU, NE ZANEMARUJEM NI TAKTIKU

Preporučeno za:

Pažljivo sluša trenera, a onda izvede panenku kad se utakmica lomi.

NIJE BIO OFSAJD

Preporučeno za:

Oni koji ne vole nepravdu, imaju dobro pamćenje i nisu ljubitelji Novog Zelanda.

INSISTIRAM DA ASISTIRAM

Preporučeno za:

Sam je pred golom, ali radije će sačekati saigrača da mu servira loptu na tacni. Voli Misketa više nego tetku iz Njemačke, a u nogama ima GPS.

ŠTO DALJE OD GOLA, VEĆI SI GOSPODIN

Preporučeno za:

Beskompromisni borac ekipe kojem lopta može proći, ali protivnik nikako. Radije čisti ispred gola, nego snijeg ispred kuće.

BOLAAA, RECI BALJI…

Preporučeno za:

Organizuje termin, prikuplja pare, nalazi igrače u zadnji čas i galami na onog što izvodi panenku kad se utakmica lomi. Šef parade koji zbog fudbal menadžera kasni u školu, na fakultet ili na posao.

A kako do majice? Narudžbu možete izvršiti putem emaila ba.korner@gmail.com ili u inbox naše Facebook stranice.

Kategorije
AKTUELNO

SLIČNE TEME

Scroll Up