Kako izgleda idealna veza momka i djevojke koji su fudbalski fanatici?

1.Gledate se kao Zlatan Ronalda na debiju Zlatan Ibrahimović poznat je kao žestoki momak koji nema pardona ni prema kome. Ipak, njegov uzor od ranog djetinjstva je “pravi” Ronaldo,...

1.Gledate se kao Zlatan Ronalda na debiju

Zlatan Ibrahimović poznat je kao žestoki momak koji nema pardona ni prema kome. Ipak, njegov uzor od ranog djetinjstva je “pravi” Ronaldo, Brazilac poznat po nadimku “Il fenomeno”. Zanimljiv susret ova dva titana zbio se 2007. godine, a ukoliko u vašoj vezi uspijete bar povremeno ostvariti ovakav pogled – strasti neće izostati.

2. U nevolji jedno za drugo kao Del Pierro za Juventus

Kada je Juventus izbačen u drugu ligu 2006. godine mnogi igrači ovog kluba potražili su sreću na drugim mjestima. Jedan džentlmen, jedan bard istakao se i zauvijek urezao svoje mjesto u srcima navijača torinskog kluba. Alessandro Del Piero kazao je: “Džentlmen nikad ne ostavlja svoju damu u nevolji”. Svaka veza dođe u krizni period. Svaki fudbalski fan zna da je Del Pierrov recept garant uspjeha sretne veze, pa i u onim najtežim trenucima.

3. Vjerni kao Totti

Sinonim za vjernost. Riječ koja bi se mogla naći u italijanskim leksikonima da bi se dočaralo šta to znači biti vjeran – Totti. Igrač koji je još na početku karijere mogao birati između Milana i Rim. Igrač koje su tražile najbolje svjetske ekipe u njihovim najboljim danima. Ipak, ostao je vjeran. Pravi fudbalski par zna da je slijedeći Tottijev put moguće nadmašiti svoje pretke koji su još od tinejdžerskih dana pa do kraja života ostajali zajedno.

Dedo premuntao baku kad je bio ovih godina – i dan danas skupa

4. Prijatelji kao Maxwell i Ibrahimović

Kada je Zlatan tek stigao u Ajax bio je mlad, željan dokazivanja i – gladan!? Tako je bar opisano u njegovoj knjizi, u fudbaler koji mu je izašao u susret, napunio frižider i vodio u izlaske je Maxwell. Sam Ibrahimović nazvao ga je najboljim čovjekom na svijetu i dao mu nadimak “Teddy bear”. Brazilac i Šveđanin otad su nerazdvojni, zajedno su igrali u Ajaxu, Interu, Barceloni i PSG-u, a interesantno je da je Zlatan uvijek prvi prelazio u jedan od klubova. Pravi par ima nesuglasice jedino oko toga ko će biti “Teddy bear” u vezi, jer se oboje trude biti bolji od Maxwella.

5. Tandem kao Yorke i Cole

Obični parovi se svađaju oko kućanskih poslova. Ko će usisati, ko će prati suđe, na koga je danas red da ide u prodavnicu. Vi znate da su Dwight Yorke i Andy Cole to jednostavno rješavali, dupli pas, pa još jedan dupli pas i gol šansa. Nakon što se fino podijelite po kući i vi se nađete u gol šansi – po izboru.

Ukoliko imate još neki o fudbalskih rješenja i savjeta u ljubavnoj vezi pišite nam na našu Facebook stranicu.

Kategorije
PIKANTERIJE

SLIČNE TEME

Scroll Up